Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
Széchenyi 2020
9012 Győr, Győri út 90. • Tel: +06 20 562 6650, Tel./fax: +36 96 449 137 • E-mail: bezeredjkastelygmailcom
Ménfőcsanak-Gyirmóti Művelődési Központ

Kreatív műhely


Keatív műhely

A klub szakmai vezetője: Akkermann Katalin
Időpontja: hetente csütörtök 17-19 óra

A klub 2003-ban alakult a Bezerédj-kastélyban. A klub vezetője Akkermann Katalin, aki azon túl, hogy kreatív vénával született, varrónői, kosárfonói és virágkötői végzettséggel rendelkezik. Szabadidejében fáradhatatlanul kutatja az újabbnál-újabb technikákat és segít azokat alkalmazni a foglalkozáson részt vevők számára. A klub állandó létszáma 6-12 fő közötti. A heti találkozásokat jellemzi, hogy a résztvevők otthonukat, környezetüket szeretnék szebbé varázsolni a saját készítésű dísztárgyakkal. A foglalkozások során többször kerül előtérbe a Sizzix vágógép és késeinek használata a különböző alkotások elkészítése során, mely sokszínűsége miatt nagyon népszerű.

A Kreatív Műhely klub egy olyan hely, ahol a résztvevők aktívan, szabadon alkothatnak, iskolai végzettségre, foglalkozásra, korra és nemre való tekintet nélkül. Akinek a saját keze által való alkotás örömet nyújt az tudja igazán mit jelent a saját ízlését és munkáját tükröző alkotással haza térni.

 

Kreatív bütykölde

Vezeti: Akkermann Katalin

2011-ben  indítottuk el a Kreatív bütykölde foglalkozásokat, a Kreatív Műhely klub „kistestvéreként”, az alkotni szerető, de nem minden esetben nagyon ügyes kezű gyermekek részére. Főként az 1-2. osztályos diákok körében népszerű, de 3-4. évfolyamos gyerekek is szívesen jönnek a foglalkozásokra. Alkalmanként általában  20-40 fő között van a résztvevők száma. Nagy örömünkre szolgál, hogy sok fiú is részt vesz ezeken a foglalkozásokon, amelyek az évszakok, ünnepkörök aktualitásához kapcsolódnak. Lehetőségeinkhez mérten próbálunk olyan alkotásokat készíteni, melyben mindenkinek van sikerélménye. Ebben nagy segítséget nyújt a Sizzix gép és késeinek használata, melyet használva mindenki elégedett a munkája eredményével.